Re: Chybně uhrazené zdravotní pojištění
Zkontrolujte zda jste správně zaslala měsíční přehledy - popřípadě opravte a zašlete opravné. Z nové pojišťovny, kam jste uhradila předčasně si požádejte o vrácení přeplatku a do staré pojišťovny chybějící platbu pošlete, ať vám nenabíhají penále. Dá se s novou pojišťovnou domluvit i na zápočtu.
Re: Chybně uhrazené zdravotní pojištění
Děkuji za odpověď. Přehledy jsou zaslány špatně v programu bylo vše dobře zadané, tak nevím jak se to mohlo stát. Musím tedy poslat opravné přehledy. Ale napadlo, mě jestli není lepší jak žádat VOZP o vrácení přeplatku, tak jim za mzdy za listopad neposílat odvod a ten poslat do RBP. Nevím jestli by si to dokázali spárovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
2. 12. 2016 8:50
Zaměstnanec měnil zdravotní pojišťovnu k 1.7.2016. Mě se podařilo
odvod za zdravotní pojištění za červen poslat již do nové pojišťovny VOZP. Teď se mě ozvala RBP, že jí nesedí platby za červen.
Poradíte co s tím. Děkuji.