Re: omluvené volno - prosím VH
Podle mě to je aplikace naordinované infúzní terapie, která může být jednorázová nebo s větší frekvencí, s největší pravděpodobností výkon hrazený zdravotní pojišťovnou (neznáme podrobnosti a stejně tomu nerozumíme). Já bych to dala s náhradou, vnímám to jako součást ošetření.
Ambulantní kapačky nejsou hrazeny pojišťovnou, ale já zas nevidím možnost, jak zaměstnavatel zjistí, že jde o kapačky, protože aspoň z mé zkušenosti , tam zaměstnanec má razítko neurologické ambulance, takže bereme jako ošetření, vyšetření a taky platíme.
To byla má osobní zkušenost, s jinými obory, kde by na kapačky docházeli ambulantně zkušenost nemám. V každém případě se domnívám, že zaměstnavatel stejně nemá možnost zjistit, o co šlo, pokud má razítko ze zdravotnického zařízení , které je ve smluvním vztahu k pojišťovně.
Re: omluvené volno - kapačky
Já chodila na neurologii, také na ortopedii a infuze si musíte koupit za své v lékárně a vlastní aplikaci ambulantně hradí pojišťovna -14 dní, každý den 2-3 hodiny na malém sálku v poloze ležmo...jen nejsem zaměstnanec, ale OSVČ, takže ve svém volnu a zdarma
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 12. 2016 13:08
Prosím, můžete se podívat na můj dotaz a napsat váš názor? Děkuji.
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1454443