Re: Žádost o insolvenci
>Prosím o radu, obrátila se na mě zaměstnankyně že si
>bude žádat o insolvenci a prý jí mám vystavit potvrzení
>o výši dlužné částky na exekuční
-ať si je sežene, kde chc e, všechny musela dostat, výši dlužné částky k podání návrhu na insolvenci nemůžete v žádném případě znát, takže nemůžete vystavit
- příkazy které
>evidujeme jako zaměstanavatel. Dále chce kopie příkazů ty své
>prý nemá
-jakých příkazů?
a potvrzení kolik jí každý měsíc strháváme.
-to je snad jediné, co jí můžete klidně dát.
>Nikdy jsem se s tímto nesetkala a nejsem si jistá
>jestli můžu. Já přece nevím kolik skutečně dluží -může mít
>i jiné další dluhy. Můžete mi prosím poradit jak
>reagovat?
>Díky
Já bych jí ty exekuce okopírovala, to přece není nic špatného, stejně také musela jeden výtisk kdysi dostat. Snaží se svou situaci řešit, tak bych jí pomohla.
taky máme jednoho zaměstnance dluh 1 500 000,- a schválili mu 30%, že musí splatit - 390 000,-dala jsem si jeho jméno do vyhledávače a našlo se mi kde všude dluží a jakou částku - samozřejmě dluh na RD atd.
když se tak nad tím zamyslíme, takový velký dluh a nemusí ho splatit - zpronevěřil - a ti kdo peníze mají tak musí zaplatit vše + úroky
přesně tak, institut oddlužení je svinstvo,jak má být"klidně si pučuj a neplať, on ti to soud zařídí".
Chudáci věřitelé¨, dnes mají šanci na 30%, ale jeden blb na min. spravedlnosti se zamyslel a podává návrh, aby i těch 30% bylo zrušeno, a dlužník platil jen , co může a šmytec.Pořád si říkám, že snad se z toho hroznýho snu probudím do normální společnosti, ale je to den ode dne horší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 12. 2016 13:58
Prosím o radu, obrátila se na mě zaměstnankyně že si bude žádat o insolvenci a prý jí mám vystavit potvrzení o výši dlužné částky na exekuční příkazy které evidujeme jako zaměstanavatel. Dále chce kopie příkazů ty své prý nemá a potvrzení kolik jí každý měsíc strháváme.
Nikdy jsem se s tímto nesetkala a nejsem si jistá jestli můžu. Já přece nevím kolik skutečně dluží -může mít i jiné další dluhy. Můžete mi prosím poradit jak reagovat?
Díky