Re: ZET-rychlá pokladna
Jano,
od společnosti, která vznikla 22.3.2016 bych si nic nekoupil. Jeden z jejich jednatelů působí i v jiné společnosti, která již 10 let neuveřejňuje účetní závěrky. To jsou pro mne obecně signály pro zvýšenou opatrnost.
Uvedu jednu z recenzí:
"Naprosto nepouzitelne Po aktulizaci novejsi verze se odeberou nainstalovane tiskarny, musi se udelat reboot a vsechno znovu dodelat. Firma neni schopna ani zvedat telefon, v ramci technicke podpory. Nedej Boze, kdyz se nekdo od nich hrabe v nastaveni site a wifi, to je tragikomicke. Teto aplikaci bych se obrovskym obloukem vyhnul, pokud chcete mit nervy trochu v poradku."
ZET je v počátku zejména příležitost několikamiliardového trhu pro různé podnikatele a podnikavce.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 12. 2016 21:07
Nemáte někdo prosím rychlou pokladnu od firmy onepup? Jen jsem se chtěla zeptat jestli vám vše funguje jak má. Mně Teda ne asi budu muset odstoupit od smlouvy. Samé trable před vánocemi.