Re: výkup starý papír - kód pro PDP
:-( to vím, ale musím to udělat ručně. náš SW je provázaný na CZ-NACE (leč nemá "nakrmený" číselník). Když si zadám správné CZ-Nace, tak se mi rovnou nachystá správné zadání kód 5 a spadne do správné sekce KH. Nechce se mi s každou fakturou to klopit do EPA, mazat někde a přepisovat sem.
Sháním číslo CZ-NACE. Jestli někdo ví.
Už mám zmáklé staveně-montážní, elektro práce, ale my v PDP nic neprodukujeme, kromě sem tam toho papíru. Tohle prostě na stránkách statist.úřadu se mi nedaří najít.
Re: výkup starý papír - kód pro PDP
a co takhle zkusti zákon o DHP přílohu č. 5- odpady v režimu přenesení a kod 4707
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
14. 12. 2016 15:05
Dobrý den, marně se snažím zjistit, jaký CZ-CPA mám dát na papír do sběrny. Sběrna od nás vykoupila starý papír, nicméně od nás chce vystavenou fa v režimu PDP. Nicméně kod, který mají oni na dodáku neexistuje a já to potřebuji, aby se mi správně zařadilo do KH - PDP, které mám provázané na tyto kódy. Můžu to samozřejmě opravit ručně, ale do budoucna bych si to raději ošéfovala v programu. Děkuji.