Re: PP a důchodce - prodloužení 1 rok
Děkuji, tedy nyní už píšu dodatek na neurčito, paní se také vyjádřila, že by chtěla neplacené volno v lednu a únoru, v tomto případě nebude muset platit ZP (to za ni hradí stát) a SP také ne, je to tak? A v březnu bude opět "v plném pracovním nasazení". Je to prosím správný postup? Děkuji moc!
Re: PP a důchodce - prodloužení 1 rok
Když ono je to složitější, v roce 2006 první smlouva na rok, k tomu jsou 3 prodloužení po roce, v roce 2010 další smlouva na rok, k tomu jsou taktéž 3 prodloužení po jednom roce a potom taková chuťovka, kdy tady mám dvě prodloužení ke smlouvě z roku 2014, ale smlouvu z roku 2014 nikde nevidím a nemůžu najít.....má předchůdkyně měla papírování v naprostém nepořádku....a já nechci ukazovat na chyby....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
19. 12. 2016 12:49
Hezký den, prosím o pomoc při prodloužení PP důchodci. Máme tady paní, která zde pracuje už od r.2006 a nyní už je více než 3 roky ve starobním důchodu. V její složce jsem našla stále se řetězící dodatky k PS na jeden rok (takže už 10 let), je toto správný postup? V diskusích jsem našla, že v minulosti to tak být nejspíš muselo, ale prosím platí tato úprava i teď? Děkuji moc za rady!