Re: EET
Tak ale našla jsem, že položka 45.2 zrovna není uvedena ve druhé vlně,tak by se mělo týkat až od 3/2018 ne?
Re: ZET_ojedinělé platby v hotovosti
Obecně se ojedinělé platby v hotovosti týkají všech OSVČ, kteří jsou podle některých členů vlády parazity, podle některých členů vlády zloději a proto musí být on-line kontrolováni.
Já mám drtivou většinu plateb na účet. Ale občas mi někdo zaplatí v hotovosti. Přesto jsem pevně rozhodnut se nepodvolit šmíráckému ZET. Tržbu v hotovosti vložím na svůj účet a tak nedojde ke krácení tržeb, kvůli kterému se údajně ZET zavedl.
Navíc od nikoho cizího bych si tržbu v hotovosti nevzal. Asi se najme halda provokatérů, kteří se budou snažit polapit dušičky a já nemám zapotřebí se dohadovat se státní správou.
Od lumpů, kteří sepisují protiústavní zákony, se nenechám šikanovat.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
20. 12. 2016 14:10
Dobrý den,chápu správně,pokud mám živnost 45,2(opravy sil.a mot.vozidel),G - velko a maloobchod a 461 - zprostředkovatelství - provozuji pouze a mám příjmy z 45.2 - opravy,tak se mě týká EET až od 2018?Nemusím kvůli tomu rušit ty živnosti G a 461?Děkuji