Re: přerušení rodičovské dovolené
>Dobrý den, prosím o radu, jestli dobře rozumím této
>problematice. Pokud chci nastoupit u stejného
>zaměstnavatele na stejnou pracovní pozici při rodičovské
>dovolené, tak jí musím přerušit, rodičovského příspěvku se
>toto netýká a ten plyne dál. Je to tak?
je to tak
Dále bych se
>chtěla zeptat, pokud rodičovskou dovolenou přeruším a
>nastoupím, tak na ZP se toto hlásí?
nehlásí
Četla jsem, že ne, že
>při pobírání rodičovského příspěvku jsem pořád
>pojištěncem státu, to by tedy znamenalo, že z výplaty nebude
>odváděno zdravotní ani sociální pojištění?
Bude z každé vydělané korunky. Jen nebude nutno doplácet, pokud vyděláte méně než minimální mzdu.
A poslední
>dotaz, musí se dělat dodatek smlouvy, do práce bych
>chodila pouze jeden den v týdnu a zbytek by byl home
>office. Předem děkuji za odpovědi
HO neumim :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 12. 2016 10:20
Dobrý den, prosím o radu, jestli dobře rozumím této problematice. Pokud chci nastoupit u stejného zaměstnavatele na stejnou pracovní pozici při rodičovské dovolené, tak jí musím přerušit, rodičovského příspěvku se toto netýká a ten plyne dál. Je to tak? Dále bych se chtěla zeptat, pokud rodičovskou dovolenou přeruším a nastoupím, tak na ZP se toto hlásí? Četla jsem, že ne, že při pobírání rodičovského příspěvku jsem pořád pojištěncem státu, to by tedy znamenalo, že z výplaty nebude odváděno zdravotní ani sociální pojištění? A poslední dotaz, musí se dělat dodatek smlouvy, do práce bych chodila pouze jeden den v týdnu a zbytek by byl home office. Předem děkuji za odpovědi