Re: prohlášení k dani vzor č. 25 od 2017
Rozdíly vzoru 24 a vzoru 25 jsou popsány ve článku "Nový tiskopis Prohlášení poplatníka zveřejněn. Nečekaná změna"
http://www.podnikatel.cz/clanky/novy-tiskopis-prohlaseni-poplatnika-zverejnen-necekana-zmena/
Děvčata, já vás obdivuji, jak se orientujete, já už na to nemám, moc vám děkuji za pomoc. Jak chápu, pak pokud mám vzor 24, pak nechám vyplňovat na druhou stranu druhého poplatníka pokud je zaměstnaný, i když "postaru" se nevyplňovalo a nevyhovuje znění, na to už nemyslím a pokud bude někdo žádat v RZ školkovné, pak natisknu a vložím onen nový text ze vzoru č. 25. Rezidenty pominu, žádnou jinou doufám změnu už nemusím provést do vzoru č. 24 ..? Přehlédla jsem něco ? děkuji
u školkovného asi ano, ale u těch manželek/manželů na 2.straně nejspíše ne, nechám je dopisovat do vzoru 24, mám přes 800 zaměstnaců a z toho asi 2/3 jsou ženatí/vdané, tisk bych nezvládala, děkuji
PS vám také nevydá váš FÚ nový vzor 25 ...?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
30. 12. 2016 9:28
dobrý den, jaké prosím máte info k novému vzoru prohlášení poplatníka č. 25..? asi jsem to špatně pochopila - na školení si myslím říkal lektor, že se i v roce 2017 u stávajících z-ců "dojedou" stará DP ale u nových nástupů 2017 budu používat nový vzor č. 25 - Tak to není ? že mi je na FÚ odmítli vydat, prý mám dopoužívat staré vzory i v roce 2017, to jsem z toho blázen .. jak je to prosím u vás ? nebo máte jinou informaci ?