Re: Převod uklizečky_text v bance
Takže doplňující otázka - kdo měl v té době ve firmě oprávnění k provedení dané platby? Paní účetní, se kterou nejste v kontaktu, nebo jednatel firmy, nebo kdo?
>>>>Dobrý den,
>>>>převzala jsem účetnictví po jedné paní účetní, se
>>>>kterou nejsem v kontaktu.
>>>>Na bance má uvedený výdaj s poznámkou, že se jedná o
>>>>převod uklizečky a není to nijak zaúčtováno. Vůbec
>>>>netuším o co by se mohlo jednat a už vůbec, jak to
>>>>zaúčtovat.
>>>>
>>>>Nenapadá někoho něco?
>>>>
>>>>Děkuji. Danka
>>>
>>>DPP?
>>>Nebo uklízečka dodá fakturu?
>>Mě napadá zpronevěra. Převod uklizečky je dobré krycí
>>jméno.
>>Majitel taky neví?
>
>Takže doplňující otázka - kdo měl v té době ve firmě
>oprávnění k provedení dané platby? Paní účetní, se
>kterou nejste v kontaktu, nebo jednatel firmy, nebo kdo?
>
>Všem moc děkuji za radu. Spojila jsem se s majitelem a v textu má být uvedeno platba uklizečce. Jedná se o DDP, která je dávno v účetnictví, jen to není napárované.
Ještě jednou děkuji.
>
>
OT. Osobní postřeh. Kdykoliv si klient /jednatel či majitel společnosti/ nepřál, aby byla "nová" účetní v kontaktu se "starou" účetní, nebo když tvrdil že "stará" účetní odmítá komunikovat, tak jsem začala být velice opatrná. Většinou jsem pak přišla na docela dost nesrovnalostí v účetnictví, které ale nebyly zaviněny "starou" účetní, ale tím, že klient nepředával "staré" účetní všechny doklady, zamlčoval důležité informace atd. a vlastně nebylo podle čeho pořádně účtovat. Nebo na to, že "stará" účetní chtěla účtovat podle pravidel a klient měl na účetnictví jiný názor - ale v důsledku by všechny nedostatky a následné sankce hodil na účetní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
2. 1. 2017 13:17
Dobrý den,
převzala jsem účetnictví po jedné paní účetní, se kterou nejsem v kontaktu.
Na bance má uvedený výdaj s poznámkou, že se jedná o převod uklizečky a není to nijak zaúčtováno. Vůbec netuším o co by se mohlo jednat a už vůbec, jak to zaúčtovat.
Nenapadá někoho něco?
Děkuji. Danka