Re: hmotný majetek a řádek 47 v přiznání
Dobrý den chtěla bych se zeptat je to velký problém, že pořízení majetku eviduji pouze na řádku 40 účetní program mi to na radek 47 nikdy nepropsal a Fu přiznání nikdy nerozporoval. Moc děkuji za odpověď.
Re: hmotný majetek a řádek 47 v přiznání
Je to tedy špatně a daňová kontrola může za toto doměřit?
Letos jsme koupili automobil je zařazen v 11/2016, ale nárok na odpočet budu uplatňovat až 12/2016. Dle pokynů k vyplnění je tam uvedeno, že se tento řádek vypňuje v měsíci pořízení vozu. Což byl měsíc listopad. Prosím poraďte mi jak to tam mám tedy správně zapsat. Moc moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
3. 1. 2017 10:46
dobrý den, prosím o radu - kupovali jsme majetek - auta -v přiznání k DPH jsem neuvedla částku na ř. 47 - až za 11/2016 jsme obdrželi daňový doklad na celkovou částku . Ale nevím jak do toho - auta jsme platili postupně - zálohy, doklady o přij. platbách během minulého roku - jakou částku mám do řádku 47 uvést? celkovou hodnotu aut nebo se tam uvádí částka obsažená v přiznání za 11/2016 z ř.40? Má ten řádek 47 korespondovat s řádkem 40, nebo jde o samostatný údaj pro fú a to v celkové hodnotě aut - což by ten řádek 47 byl samozřejmě vyšší než ř. 40. Moc děkuji za čas.