Re: Prohlášení popl.daně + RZ
Sama s vracením doplněných Prohlášení od zaměstnanců jako externí účetní také bojuji. Jednou se mi stalo, že se mi nevrátilo Prohlášení s tím, že přece jsem už mzdy za dané roky zpracovala, tak na co mi starý papír bude. Že zaměstnancům k tomu posílám maily (nečtou je) nebo lepím lístečky co a kam mají vyplnit, u některých zaměstnanců vůbec nepomáhá.
Můžeme doufat, že v příštím vzoru Prohlášení to již bude odděleno.
Je navrženo, aby formulář byl jen pro období jednoho kalendářního roku. A je navrženo oddělení části pro zálohy na dani a části pro roční zúčtování záloh.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 1. 2017 9:18
Dobrý den,
prosím, můžu dát zaměstnancům podepsat prohlášení na rok 2017 (str. 1+2) a v tomto stejném formuláři mi mohou vyplnit str. 3+4 na roční zúčtování 2016? Nebo zúčtování musí být v tom formuláři, kde bylo prohlášení na slevu na daný rok? Ulevilo by se mi od starosti, zda se mi loňská prohlášení v pořádku vrátí.
děkuji za názory a přeji pěkný den