Re: Potvrzení podání DzPPO
Záleží na tom, z jakého důvodu potvrzení o podání zprávy potřebujete
Možnosti:
1)
Misantropův zápisník: "Napsal mi finanční úřad…"
http://www.misantrop.info/napsal-mi-financni-urad/
Citace ze článku, třetí odstavec "Pro jistotu jsem napsal zprávu na vnitro, které systém datových schránek spravuje, aby mi vytáhli doručenku pro zprávu poslanou z mojí schránky v březnu 2011 na adresu finančáku. Za měsíc přišlo potvrzení..."
...............
Nez jsem narazila na výše uvedený článek netušila jsem, že je možnost požádat ministerstvo vnitra o zaslání doručenky.
Snad Vám tato informace pomůže.
...............
2)
Další možností, jak mít jistotu, že bylo DPPO podáno a na FÚ doručeno, je vytisknout si z Daňové informační schránky z Přehledu písemnosti "Informace o písemnosti č.j. xy" kde je uvedeno, že přiznání došlo na FÚ, stav písemnosti, datum doručení.
Vytiskla bych si i Platební výměr na DPPO 2015
...............
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 1. 2017 14:20
Dobrý den, moc prosím o radu. Minulý rok při podání Přiznání DzPPO jsem si zapomněla vytisknou a uložit potvrzení o podání. Je nějaké možnost se ještě k němu dostat? Případně lze požádat FÚ jen třeba přes datovou schránku a potvrzení Přiznání a je to zpoplatněné? Máme FÚ dost daleko, tak na osobní návštěvu tam vyhnat jednatele moc nevidím... Děkuji