Re: silniční daň 2016 - formulář
V.E.N.D.Y. moc děkuji , tam jsem se již dívala a právě zaznamenala, že vzor je stejný. Já mám program od POHODY ... zde taky vzor 16, jen vloni aktualizace proběhla až v druhé polovině ledna. Vyplněný přetahuji pro kontrolu do EPA. Tedy by mi to asi vyhodilo chybu, kdybych neměla atuální formulář.
Jinak právnické osoby již mohou silniční daň posílat pouze elektronicky. Fyzické osoby zde počkejte zda se Vám neozve někdo znalejší, ale co mi zůstalo v paměti je, že pokud si fyzická osoba dobrovolně zřídí datovku, tak musí elektronicky, jinak ne.
Re: silniční daň 2016 - formulář
Když používáte TAX od Stormware, tak si stačilo přečíst novinky k update TAXu ze dne 19.12.2016, kde se píše:
Je umožněno vystavit Přiznání k dani silniční. Pro kalendářní rok 2016 se tiskopis Přiznání k dani silniční nemění, v platnosti zůstává tiskopis MFin 5407 – vzor č. 16.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 1. 2017 20:47
Dobrý večer , prosím je formulář na sil. daň za rok 2016 stejný jako minulý rok za 2015 tj. vzor 16? Děkuji