Re: Dovolená - po mateřské
Doba strávená na MD se počítá jako odpracovaná. Tak si musíte spočítat, kolik jste odpracovala dnů a za každých 21 dnů to bude 1/12 ročního nároku (nemám před sebou kalendář - odhaduji 1 nebo 2/12).
Tím loňskem myslíte 2015?
O čerpání po MD si můžete i nemusíte požádat. Já hlasuju pro, ale může mít někdy někdo důvody proč to nechce a nechá si to až po RD.
Re: Dovolená - po mateřské
Za rok 2016 nebudete mít nárok na roční dovolenou, protože nebudete mít odpracovaných 60 dnů. Nebude se tedy nic krátit, není co. Budete mít nárok jen na 1/12 za každých 21 dnů. Za období 1.1 až 5.1 a 6.11.až 31.12.2016.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
8. 1. 2017 14:35
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, byla jsem na neschopence od 6.1.2016 do 5.11.2016, kdy jsem z neschopenky přešla na mateřskou dovolenou. Z loňského roku mi zbývá 18 dní dovolené, o kolik se mi bude dovolená krátit? mám si vybrat zbytek dovolené po mateřské? Děkuji