Re: Prosím - rodné číslo do smlouvy - nu
>>Moc vás prosím o názor, jestli je nutné ve smlouvě o
>>pronájmu bytu uvádět rodné číslo toho, kdo tam bude
>>bydlet. Byt pronajímáme za firmu (pro zaměstnance
>>jako
>>přechodné ubytování) , a realitka chce rodné číslo.
pošlete realitku někam do ř...ti, pronajímatel bude firma a ta si tam dá podnájemníka, který se může měnit dle situace. Ohlásíte to RK a tím to končí, ať jsou se svými pravidly do brusele,polovina RK je banda zlodějů a debilů, po mě chtěli podklady pro smlouvu při převodu druž.bytu na katastru , to je prostě mimoň.
Já
>>>
>
>https://www.uoou.cz/v-jakych-pripadech-lze-pozadovat-aby-ve-smlouve-bylo-uvedeno-rodne-cislo-ucastnika-smluvniho-vztahu/d-11351
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 1. 2017 15:18
Moc vás prosím o názor, jestli je nutné ve smlouvě o pronájmu bytu uvádět rodné číslo toho, kdo tam bude bydlet. Byt pronajímáme za firmu (pro zaměstnance jako přechodné ubytování) , a realitka chce rodné číslo. Já s tím nesouhlasím. Realitka není žádný úřad. Chci jim dát jen datum narození zaměstnance, ale je to mimo nastavení pravidel realitky. Prosím, kdo znáte zákona na ochranu osobních údajů dobře a umíte hned odpovědět? Předem děkuji!