Re: Výpověd v době nemoci - od zaměstnan
Můžete dát výpověď kdykoliv i v době nemoci. Nepsala bych tam ale žádné datumy, protože výpovědní doba automaticky začíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi a trvá 2 měsíce, pokud není sjednána delší.
Předala bych určitě dříve než 30.1., protože pak tam nemusí být nikdo, kdo převezme a pokud by výpověď byla doručena v únoru , pracovní poměr by skončil až posledního dubna.
Re: Výpověd v době nemoci - od zaměstnan
Nemoc nevadí.
Nepište žádné "K", protože různí lidé si ho různě vykládají (já třeba bych měla podezření, že chcete skončit 1.2.). Jediné důležité datum je to, kdy to zam-tel převezme, od toho se odvine výpovědní lhůta. A rozhodně bych to nenechávala na poslední den, podala bych co nejdřív.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
18. 1. 2017 10:30
Dobrý den, potřebuji poradit, chci podat výpověd dle § 50 aby mi výpovědní doba uplynula k 31.3.2017. Je dobrá formulace tato?:
Dávám výpověd z pracovního poměru k 1.2.2017 dle § 50 zákoníku práce. Můj pracovní poměr skončí uplynutím výpovědní doby dne 31.3.2017. datum uvedu 30.1.2017, ještě dodávám, že ode dneška marodím, tak jestli v tom nebude problém? mohu dát výpověd v době své nemoci?
děkuji Martinek