Re: Výpověd v době nemoci - od zaměstnan
Můžete dát výpověď kdykoliv i v době nemoci. Nepsala bych tam ale žádné datumy, protože výpovědní doba automaticky začíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi a trvá 2 měsíce, pokud není sjednána delší.
Předala bych určitě dříve než 30.1., protože pak tam nemusí být nikdo, kdo převezme a pokud by výpověď byla doručena v únoru , pracovní poměr by skončil až posledního dubna.
Re: Výpověd v době nemoci - od zaměstnan
Nemoc nevadí.
Nepište žádné "K", protože různí lidé si ho různě vykládají (já třeba bych měla podezření, že chcete skončit 1.2.). Jediné důležité datum je to, kdy to zam-tel převezme, od toho se odvine výpovědní lhůta. A rozhodně bych to nenechávala na poslední den, podala bych co nejdřív.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
18. 1. 2017 10:30
Dobrý den, potřebuji poradit, chci podat výpověd dle § 50 aby mi výpovědní doba uplynula k 31.3.2017. Je dobrá formulace tato?:
Dávám výpověd z pracovního poměru k 1.2.2017 dle § 50 zákoníku práce. Můj pracovní poměr skončí uplynutím výpovědní doby dne 31.3.2017. datum uvedu 30.1.2017, ještě dodávám, že ode dneška marodím, tak jestli v tom nebude problém? mohu dát výpověd v době své nemoci?
děkuji Martinek