Re: DPP - Průměrný čistý výdělek pro ÚP
Rozhodující je, zda v době,kdy končil PP skončilo i placení DPP, které by muselo být pojištěné důchodově. To zn., příjmy z DPP by musely být vyšší než 10 tis. Průměr počítáte jen z pojištěného období. Rovněž tak na ÚP musíte uvést ,kdy byla období u DPP nepojištěná.
Jestli DPP nebyla vůbec pojištěná, nikam žádný průměr z DPP neuvádíte.
Re: DPP - Průměrný čistý výdělek pro ÚP
Nene ani jednou nepřekročila odměna 10000kč...žádné odvody ZP,SP se na to nevztahují, měl tu i HPP, takže z dohody se mu odváděla 15%daň...za celý pracovní poměr odpracoval na dohodě 18h, z toho 11,5 bylo za rozhodné období (říjen-prosinec). Proto mi je divné, že mi program spočítal i u DPP nějakou cifru
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
18. 1. 2017 14:04
Dobrý den,
měli jsme zaměstnance co dnes končí, pracoval tu na HPP i na DPP.
Vím jak spočítat průměrný čistý výdělek u HPP, ale DPP nevím
Jak zjistím průměrný čistý výdělek u DPP? Našla jsem spoustu postupů o fiktivně době, částce a další,ale nemohu se dopočítat na to co mi počítá program.
smlouva od 1.9.2016 - 18.1.2017, odměna 400kč/hod, 300hod ze zákona na DPP. Zaměstnanec pracoval pouze když bylo třeba takže ne pravidelně...