OT něco pro zasmání
něco pro zasmání - i když je to spíše k pláči
dcera mé kamarádky nastoupila do práce, zaměstnavatelem je právnická osoba s.r.o., společníkem je fyzická osoba - takže "soukromá mzdová sféra"
a dostala pracovní smlouvu a PLATOVÝ VÝMĚR
když mi to kamarádka ukazovala a ptala se mě co to znamená, že vždycky viděla jen MZDOVÝ VÝMĚR, tak mě to fakt dostalo, nedalo mi to, a druhý den jsme do té firmy s kamarádkou a její dcerou zašly.
Mzdová účetní byla "stará bába" a tvrdila nám, že takhle se to dělá pořád a že jako mzdová účetní to musí přece vědět nejlíp, že tam dělá dvacet let, tak jsme se té dámy ptaly jestli dcera bude odměňována platem nebo mzdou, a baba tak sebejistě tvrdila, že platem, a co pořád chceme. Jestli je takových "mzdových účetních" víc, tak se nedivte, že někdo o voze (čti platu) a jiný o koze (čti mzdě) ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 1. 2017 9:29
Dobrý den,prosím o radu začátečník, firma nemá pro lidi práci mohou zůstat doma za zaplacení určitých procent platu? A musí se ještě někde hlásit?
Děkuji moc