Re: sw Pohoda
vedete účetnictví? Všechny faktury to myslíte i ty s DUZP v r.2017?
Asi bych to nechala a od zítřka musí všichni vystavovat faktury již s číselnou řadou 2017. Jen mi jde o to, až udělám v dubnu datovou uzávěrku jestli ty faktury s DUZP 2017 tam zůstanou, nebo mi zmizí s číselnou řadou do roku 2016. Ještě jsem nikdy datovou uzávěrku nedělala...
jedná - li se o 20 faktur - přečíslovala bych je, a těm třem nad 10 000,- bych je poslala s novým číslem, nastavíte si 2017 - přechodné období, vyfiltrujete si ty faktury o které se jedná a dáte záznam, editace, přečíslovat , nastavíte číselnou řadu 2017 a přečíslují se vám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 1. 2017 14:08
Dobrý den, mám dotaz na program Pohoda. Stalo se mi, že lidé ve skladu fakturovali letos všechny faktury v roce 2016. Prostě se nepřepnuli z roku do roku. a ted všechny faktury vystavené 2017 mají číselnou řadu ještě v roce 2016. Mohu vše přečíslovat? Nebo to mohu nechat a nevadí to? Nevím si rady. S Pohodou účtuji teprve čtvrtý měsíc. Děkuji