Re: sw Pohoda
vedete účetnictví? Všechny faktury to myslíte i ty s DUZP v r.2017?
Asi bych to nechala a od zítřka musí všichni vystavovat faktury již s číselnou řadou 2017. Jen mi jde o to, až udělám v dubnu datovou uzávěrku jestli ty faktury s DUZP 2017 tam zůstanou, nebo mi zmizí s číselnou řadou do roku 2016. Ještě jsem nikdy datovou uzávěrku nedělala...
jedná - li se o 20 faktur - přečíslovala bych je, a těm třem nad 10 000,- bych je poslala s novým číslem, nastavíte si 2017 - přechodné období, vyfiltrujete si ty faktury o které se jedná a dáte záznam, editace, přečíslovat , nastavíte číselnou řadu 2017 a přečíslují se vám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 1. 2017 14:08
Dobrý den, mám dotaz na program Pohoda. Stalo se mi, že lidé ve skladu fakturovali letos všechny faktury v roce 2016. Prostě se nepřepnuli z roku do roku. a ted všechny faktury vystavené 2017 mají číselnou řadu ještě v roce 2016. Mohu vše přečíslovat? Nebo to mohu nechat a nevadí to? Nevím si rady. S Pohodou účtuji teprve čtvrtý měsíc. Děkuji