Re: roční zúčtování mohu provést?
Pro jistotu - březen a duben měl zálohovou daň a přitom neměl podepsané prohlášení?
Re: roční zúčtování mohu provést?
Ano a to mi nedošlo ani ten dodatečný podpis, moc vám všem děkuju, nechám pána v tom, co jsem mu tedy už řekla, ostatně on s tím neměl problém, že má kamarádku, která mu DAP udělá zdarma, mně to jen bylo hloupé, že jsem se spletla, nebyla jsem si pak jista, ale s tou zálohovou daní v březnu jste mi moc pomohly, dodatečný podpis nenabídnu, když s tím nemá problém že ne :-( jste moc hodné, děkuji vám !!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
27. 1. 2017 9:17
dobrý den, asi jsem zazmatkovala, sdělila jsem zci, že mu nemohu provést RZ z důvodu souběhu příjmů, ale možná to není správně :-(
byl zaměstnán do 31.1.2016 u jiné firmy v HPP, kde podepsal prohlášení a měl sráženou zálohovou daň. K nám nastoupil na DoPP 14.1.2016, nepodepsal a měl srážkovou daň leden, únor, od března přesáhl 10.000 a měl zálohovou, od 1.5.podepsal DP i u nás. Nejsem si teď jista, i když se jedná o souběh příjmů, ale měl dohodu a srážkovou daň v lednu 2016 - což možná mu RZ provést mohu ...neměl sraženou zálohovou daň ... Prosím o radu, děkuji