OT: EET Ostrava využití os.údajů pro Maf
Nu paní alen se neptá na nic, jen poukazuje na to, jak se sbírají data o podnikatelích...
Ano, v nadpisu vlákna mělo být OT:
Re: OT: střet zájmů?
>>>>>>>>>>>>>>>ješte
>>>>>odkaz
>>>>>
>>>>>http://echo24.cz/a/wstbf/ministr-babis-zve-na-forum-o-eet-osobni-udaje-ucastniku-dostane-mafra
>>>>Děkujeme za informaci. A ptáte se na co? Nějak jsem
>>>>to
>>>>asi přehlédla.
>>>
>>>Tak dobře, je to střet zájmů nebo ne?
>>>Třeba mi nějaký hodně dobrý právník odpoví.
>>A kolik dáte?
>No právě, tohle je bezplatné forum a docela mě to
>zajímá.
>To ale neznamená, že bez této informace nemůžu žít
>:-(.
Aleno,
podívejte se na to z jiného úhlu.
Za jeho účast na fóru dostane jeho společnost informace.
Přece slíbil, že bude stát řídit jako firmu. Majitel se o svou firmu musí starat, ne?
Je ve svých názorech a činech konzistentní.
Nyní naoko převede majetek a bude čistý jako křišťál.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
29. 1. 2017 19:15
Není to úžasné.
Pro účast na EET Fóru je potřebné se předem zaregistrovat vyplněním registračního formuláře.
O společnosti MAFRA přitom jinak není v informacích o EET fóru ani zmínka. Její jméno či znak není uveden ani graficky v seznamu pod plakátem, který k diskuzi zve. Jiné komerční společnosti jako například O2 nebo eDotykačka, které nabízí správu systému EET pro podniky, přitom ve výčtu své zastoupení mají.