Re: Výpověď zaměstnance a pokračování
Udělala bych odvoláni výpovědi a následně sepsala dohodu o ukončení PP k 31.1.2017.
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/ke-stazeni/pracovni-pravo-vzory/odvolani-vypovedi-zamestnancem-vzor-ke-stazeni-zdarma
PP bude ukončen 31. 1. 2017 bez ohledu na nemoc. Pokud bude nemoc pokračovat dál, od 6. 2. 2017 mu budou náležet nemoc. dávky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 1. 2017 6:45
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu zkušenější. Zaměstnanec dal zaměstnavateli 30.10.2016 výpověď, která měla skončit 31.12.2016. Na konci roku se domluvili, že tu zaměstnanec zůstane do 31.1.2017. Stačí mi jen sepsaný dodatek k výpovědi, co od nich mám, že se dohodli na pokračování pracovního poměru do 31.1.2017? Zaměstnanec mi donesl k 23.1.2017 neschopenku. Ukončím ho k 31.1.2017 aniž bych brala v potaz pokračování neschopenky? Děkuji moc za rady