Re: Odhlášky SP, ZP jak řešit
Zaměstnanec dal výpověď sám minulý rok k 31.12, ve stejný den alenastoupil na nemocenskou. Nemocenská skončila posledního ledna. No a k tomuto datu jsem poslala dohodu o tom, že PP končí k 31.1 podepsaný z naší strany, čekáme na podpis zaměstnance.
Re: Odhlášky SP, ZP jak řešit
Jestli dal v prosinci výpověď, tak pracovní poměr skončí 28.2. a pokud po skončení neschopnosti nechodí celý týden do práce, tak je to neomluvená absence a vidím to na § 55 Okamžité zrušení pracovního poměru zaměstnavatelem.
Ovšem nevím si rady s tou dohodou, co někde lítá.
Snad se ozve někdo zkušenější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 2. 2017 9:27
Dobrý den,
Zaměstnanci jsem poslala k podpisu dohodu o tom že souhlasí, s ukončením HPP k poslednímu lednovému dni.
Posílala jsem v pátek, ještě se nikdo neozval. Jde o problémového zaměstnance. Potřebovala bych jej už odhlásit od SP a ZP, můžu to udělat nebo musím čekat na podpis?
Zaměstnanec si sám vyžádal všechny podklady k ukončení pracovního poměru.
Děkuji moc za informaci