Re: Odhlášky SP, ZP jak řešit
Zaměstnanec dal výpověď sám minulý rok k 31.12, ve stejný den alenastoupil na nemocenskou. Nemocenská skončila posledního ledna. No a k tomuto datu jsem poslala dohodu o tom, že PP končí k 31.1 podepsaný z naší strany, čekáme na podpis zaměstnance.
Re: Odhlášky SP, ZP jak řešit
Jestli dal v prosinci výpověď, tak pracovní poměr skončí 28.2. a pokud po skončení neschopnosti nechodí celý týden do práce, tak je to neomluvená absence a vidím to na § 55 Okamžité zrušení pracovního poměru zaměstnavatelem.
Ovšem nevím si rady s tou dohodou, co někde lítá.
Snad se ozve někdo zkušenější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
8. 2. 2017 9:27
Dobrý den,
Zaměstnanci jsem poslala k podpisu dohodu o tom že souhlasí, s ukončením HPP k poslednímu lednovému dni.
Posílala jsem v pátek, ještě se nikdo neozval. Jde o problémového zaměstnance. Potřebovala bych jej už odhlásit od SP a ZP, můžu to udělat nebo musím čekat na podpis?
Zaměstnanec si sám vyžádal všechny podklady k ukončení pracovního poměru.
Děkuji moc za informaci