Re: RZD - dohoda a PP
Psala jste, že měl zároveň DPP a PP,pak měl mít při podepsaném prohlášení zálohovou daň.
Prohlášení poplatníka se podepisuje pro zaměstnavatele, takže všechny příjmy měly být sečtené a zdaněné každý měsíc dohromady zálohovou daní. Nevím, co vám poradit. Pro vás by samozřejmě to daňové přiznání bylo teď nejjednodušší, ale nevím, jak na to při kontrolách FÚ nahlíží.
Aha, tak to jsem vůbec netušila, že prohlášení je za zaměstnavatele, já myslela, že se to váže k pracovnímu poměru. U hlavního pracovního poměru mám zálohovou daň a u dohody mám srážkovou daň. Mám tak jen dva zaměstnance ze 40-ti. A ani netuším, jestli by mi to program takhle vzal...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 2. 2017 13:33
Můžu udělat RZD pokud má u nás poplatník dohodu o provedení práce a zároveň pracovní poměr nebo si musí udělat přiznání sám? Děkuji.