Re: RZD - dohoda a PP
Psala jste, že měl zároveň DPP a PP,pak měl mít při podepsaném prohlášení zálohovou daň.
Prohlášení poplatníka se podepisuje pro zaměstnavatele, takže všechny příjmy měly být sečtené a zdaněné každý měsíc dohromady zálohovou daní. Nevím, co vám poradit. Pro vás by samozřejmě to daňové přiznání bylo teď nejjednodušší, ale nevím, jak na to při kontrolách FÚ nahlíží.
Aha, tak to jsem vůbec netušila, že prohlášení je za zaměstnavatele, já myslela, že se to váže k pracovnímu poměru. U hlavního pracovního poměru mám zálohovou daň a u dohody mám srážkovou daň. Mám tak jen dva zaměstnance ze 40-ti. A ani netuším, jestli by mi to program takhle vzal...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 2. 2017 13:33
Můžu udělat RZD pokud má u nás poplatník dohodu o provedení práce a zároveň pracovní poměr nebo si musí udělat přiznání sám? Děkuji.