Re: Méně čitelné doklady
Dobrý večer, když to zkusíte ofotit, je to čitelnější na vytištěném papíře nebo naskenovat a zkusit přiblížit na vysokém rozlišení??? Pokud to nepůjde, asi bych to tam nedávala, nebylo by to průkazné. Je to těžko, měli by se naučit, ať Vám to posílají průběžně. :( To se moc ale často nestává.
Zkusím to okopírovat a uvidím, jestli to bude čitelnější. A ještě jeden dotaz, dát originál k tomu ofocenému?
Moje zkušenost - okopírovat oboustranně, obzvláště je-li na rubu nějaký potisk (logo společnosti např.), protože mně se berušky na kontrole cukaly, že je to kopie kdovíčeho, když už ten originál je úplně nečitelný.
Mám s klienty ve smlouvě, že za kopie dokladů na termopapíru si zodpovídají sami.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 2. 2017 19:20
Dobrý večer, prosím o radu. Jedná se o doklady o nákupu zboží. Tyto doklady pochází ze začátku loňského roku a jsou méně čitelné, datum je vidět, ale položky a celková částka už méně. Některé položky a celkové částky nejsou vidět vůbec. Můžou se takové doklady dát do daňové evidence? Děkuji.