Re: Ten doraz není ode mne. - Josef
Ne, není, pouze se touto problematikou nezabývám, protože ji pořádně neznám. Vše v dobrém. o)))
Re: Ten dotaz - pro p.Hakena
Neprodlužujme tuhle neplodnou diskusi, jen jsem chtěl říci, že sice nikdo nemá právo na uzurpaci nějakého nicku, zpravidla se však tazatelé i odpovídající (alespoň ti, co to myslí vážně) snaží od jiných diskutujících odlišit (až na anonymy). Já osobně se při dotazu snažím uveřejnit svou e-mailovou adresu, při odpovědích nikoliv, to však neznamená, že provozovatel mou e-mailovou adresu nezná. Přimlouval bych se za svázání nicku s e-mailovou adresou, byť se tato adresa nebude veřejně vyskytovat.
Re: Panu Josefovi
Pane Josefe naprosto vás chápu, ale proč si své jméno nějak neodlišíte sám? Něco si vymyslete a dejte nám vědět :-)))
To, co navrhujete, si neumím představit, něco jako registrace by asi snížilo počet účastníků téhle diskuze a to o dost. Eva M. kdysi navrhovala dobrovolnou registraci s určitými výhodami navíc, to by bylo dobré řešení. J.F.
Re: Ten dotaz - pro p.Hakena
>>>>Neprodlužujme tuhle neplodnou diskusi, jen jsem chtěl
>>>>říci, že sice nikdo nemá právo na uzurpaci nějakého
>>>>nicku, zpravidla se však tazatelé i odpovídající
>>>>(alespoň ti, co to myslí vážně) snaží od jiných
>>>>diskutujících
>>>>odlišit (až na anonymy). Já osobně se při dotazu
>>>>snažím uveřejnit svou e-mailovou adresu, při
>>>>odpovědích
>>>>nikoliv, to však neznamená, že provozovatel mou
>>>>e-mailovou adresu nezná. Přimlouval bych se za
>>>>svázání
>>>>nicku s
>>>>e-mailovou adresou, byť se tato adresa nebude veřejně
>>>>vyskytovat.
>>>
>>>Opravdu mě nenapadá, jak by mohlo fungovat svázání
>>>nicku s e-mailem. Každopádně však každému, kdo se
>>>rozhodne nick používat, doporučuji vybrat nick
>>>dostatečně
>>>odlišitelný od ostatních, např. "graver"... :-)))
>>>
>>>Robert Haken
>>**************
>>Ano, to je hezký nick, akorát že ho nedokážu
>>přeložit,
>>to mi jedině vadí :-))) J.F.
>>**************
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 10. 2005 16:22
§ 6 nař. 108/1994
U zaměstnavatelů s nočními směnami začíná den pracovního klidu hodinou odpovídající nástupu směny, která v pracovním týdnu nastupuje podle rozvrhu směn jako první.
Pracuji v rozpočtové organizaci a centrální orgán stanovil, že pokud mám noční směnu z pátku na sobotu (12 hod.), tak je to bráno jako všední směna bez sobotního příplatku od 00 do 07 hodin. Zdá se mi to nelogické, když podle kalendáře opravdu pracuji i v sobotu.