Re: Přiznání k DPFO + srážková daň lze ?
Moc děkuji, víte já si nejsem jist, ale toto potvrzení přiložím k přiznání jako přílohu a příjem bude dle § 6 ? Na potvrzení mám sraženou daň ve výši cca 3.000,-- znamená to, že by mi ji měl FÚ vrátit ? Prohlášení nikde podepsané nemám .... děkuji V.
Re: Přiznání k DPFO + srážková daň lze ?
Ano, je to jako příjem ze zaměstnání §6. Jestli Vám bude ta daň vrácena, nebo ne, záleží na tom, jaký máte příjem z podnikání, jestli vám tedy sleva na poplatníka "zbyde" i na příjem z dohody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
1. 3. 2017 12:09
Dobrý den, mohl by mi zde někdo poradit ... Jsem OSVČ a na živnost si přivydělávám jako masér, mám ji jako vedlejší, jelikož jsem již v starobním důchodu. Chtěl bych si podat přiznání k DPFO a nevím si rady, jelikož mám i potvrzení o příjmech za rok 2016, kde je ovšem srážena SRÁŽKOVÁ daň ... Mohu (musím) toto potvrzení zahrnout do přiznání k DPFO když je sražena srážková daň ? Moc děkuji za radu V.