Re: OT: KH další předvolební tah
Pousmát se? Dnes jsem opět byla na návštěvě a vzpomenuly se volby. Hádejte koho budou volit? A když jsem se již po několikáté zeptala: Proč, co udělal pro tebe? Odpověď zní: A koho jiného? Všichni jsou stejní. On je nejvíc férový. Ať žije kampaň ve vlastních novinách a televizi!!!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 3. 2017 14:33
Dobroděj AB snižuje sankce:
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kontrolni-hlaseni-funguji-dobre-ale-drasticke-pokuty-zmirnim/r~da561a2a024a11e78af8002590604f2e/
Cituji:
AB: "Jsem rád, že FS zmírňuje fakt tvrdé pokuty. Nechci, aby měli poctiví podnikatelé problémy kvůli drobným pochybením."
Zlotřilé GFŘ určitě pokuty navrhlo do zákona a schválilo v Parlamentu. Stejně jako bez vědomí Jeho Svatosti GFŘ spustilo udavačský web.
Ještě že Jeho Svatost máme. On se postará, aby bylo líp.
Stačí k tomu pouhé Metodické pokyny. Proč tedy máme Parlament a soudy??? Co je zrušit a věškerou moc vložit do rukou toho dobroděje? Ušetřilo by se.
Hezký den!