Re: Ukončení prac. poměru dohodou
to že se dohodnete na ukončení znamená:
prac.poměr skončí 31.10.2005, pokud onemocníte před tímto datem a budete nadále nemocná, tak nem.dávky bodou vypláceny do ukončení, i když pr.poměr skončil,,,,dále máte 42 kal.dnů ochr.lhůtu od 1.11.2005 na uplatnění nem.dávek v ochr.lhůtě.....pokud 1.11. nebudete nemocná,přihlásit na úřad práce...pokud budete i po 31.10.nemocná (počátek před 31.10.) nem.lístek dávat zaměstnavateli. Pokud budete na úřadu práce a onemocníte v ochr.lhůtě tak nahlásíte na úřadu práce - přeruší výplatu podpory a nem.lístek donesete k poslednímu zaměstnavateli...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 10. 2005 9:48
Dobrý den,
podepsala jsem se svým zaměstnavatelem dohodu o ukončení pracovního poměru k 31.10.2005. Vzhledem k nemoci mám vystavené potvrzení o pracovní neschopnosti od lékaře. Existuje pro mě ochraná lhůta? Nebo je má neschopnost omezena pouze dobou ukončení prac. poměru. Musím se od 1.11.2005 hlásit na pracovní úřad a pracovní neschopnost předat tam?
Děkuji
Kateřina E.