Re: členský příspěvek do nákladů?
Děkuji paní Mirko. Tento § jsem studoval, ale pořád váhám, zda splňuji podmínku. VPS Free jsou spolek, ale nevím, zda jsem správně pochopil bod níže. Budete tak hodná a poradíte mi? Za celý rok mi to dělá docela dost peněz a nevím, zda to musím vyloučit z nákladů.
"2. právnické osobě, u níž členství je nutnou podmínkou k provozování předmětu podnikání nebo výkonu činnosti,"
No já ale bohužel netuším, jaké poskytujete služby, co to je VPS Free a jakou s nimi máte smlouvu...
Stále si nejsem jistý, prosím o Váš názor. Je to tak, že nase SRO poskytuje služby, které musí být někde hostované.
Tento hosting si pronajímáme od VPS free, které nám poskytuje prostor, na kterém můžeme hostovat placením členských príspěvků.
Tzn bez hostingu nejsme schopni provozovat naše služby, ale nejsme nutně povinni si ho kupovat od VPS free.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 3. 2017 17:07
Prosím, můžeme si dát do nákladů členský příspěvek? Je to od VPS Free a je to sluzba, ktera se poskytuje za clensky poplatek. Tuto sluzbu potrebujeme k vykonavani sve cinnosti.