Pro p.Hakena-nastavení Explorer/Outlook

• (neregistrovaný)

18. 10. 2005 19:16

Vím, že to sem nepatří, ale i takové podobné dotazy zde byly, tak Vás moc prosím jako odborníka o pomoc, protože se s tím už trápím půl dne a ani odborník na Telecomu mi nebyl schopen poradit.
    Asi to bude pro Vás banální problém, ale prostě mi nejde v Outlooku - v Doručené poště zobrazit celá zpráva.
    Abych to přiblížila, odebírám emailové noviny např. od Verlagu a v podokně je vždy část příspěvku , ale jde otevřít celý, no v tom je právě ten problém, že už mi to nejde otvírat, když na článek kliknu - žádná reakce.
    JIné přiložené celé soubory běžně jdou, ale mám problém jen zde.
    Dávám si to za vinu, protože jsem v Nástroje - Možnosti internetu něco upravovala v Nastavení vlastního zabezpečení - ovládací prvky Active X kvůli bance, ale něco jsem asi udělala navíc a špatně a jelikož tomu nerozumím (nemám se do toho plést, vím - bohužel nikoho jiného nemám), nedokáži to opravit zpět.
    MOžná bude problém v tomto, jinak nevím - nikde jinde jsem nic neupravovala.
    Můžete prosím poradit:-)))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 10. 2005 19:46

Eva M. (neregistrovaný)

Re: Pro p.Hakena-nastavení Explorer/Outl
      Aňo, prosím napište, jaký Outlook přesně používáte. "Velký" outlook, který je součástí MS Office? Nebo Outlook Express? A jakou verzi? Jinak na počítačové dotazy všeho druhu je lepší třeba toto forum: http://forum.zive.cz/ Třeba se Vám ten odkaz bude hodit někdy příště.

• 18. 10. 2005 20:08

Aňa (neregistrovaný)

Mám Outlook Express, verze 6, ale díky za tu adresu, určitě to tam zkusím.
      Ještě jednou díky!!!!

• 18. 10. 2005 21:07

Eva M. (neregistrovaný)

Zkuste se podívat v hlavní obrazovce OE na Nástroje - Možnosti - Zabezpečení. Nemáte zaškrtátko u volby "Zakázat ukládání nebo otevírání příloh, které by mohly obsahovat virus"? Je to jedna z možností. Pokud nepomůže, ozvěte se, zkusíme něco dalšího. Případně mi pošlete nějaký zlobivý email na mou adresu eva-m zavináč volny.cz a já si s tím zkusím pohrát, aby mě to začalo zlobit jako Vám :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).