Špatně vypočítané vyúčtování

• (neregistrovaný)

24. 3. 2017 21:59

Dobrý večer, může mi někdo poradit, co mám dělat. V práci mi spočítali do slev jen 1 dítě. Na druhé nějak pozapomněli. přeplatek už mi vrátili ve výplatě a když jsem řekla, že tam chybí i druhý syn, tak řekli, že už to nejde a ať si zažádám sama. Jenže já netuším, jak se to dělá. Poradíte mi prosím někdo?
    děkuji Dana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 3. 2017 23:16

Kara

Re: špatně vypočítané vyúčtování
      Účetní Vám vydá potvrzení o zdanitelných příjmech, ve kterém bude vyčíslená ta vrátka daně, případně bonus a Vy si podáte přiznání, ve kterém uplatníte obě děti. Bude nejlepší, když poprosíte někoho ve svém okolí, aby Vám s tím pomohl. Ale jestli to opravdu byla chyba účetní a Vy jste měla vše řádně doložené, měla by to opravit ona.

• 25. 3. 2017 21:49

Dana88 (neregistrovaný)

a když už mi ve mzdě bylo za jednoho vyplaceno, tak to napíši kam? Ostatní zvládnu vyplnit, jen nevím, jak si poradit s tímto. Děkuji

• 26. 3. 2017 8:57

Líba (neregistrovaný)

Jestli udělala chybu účetní, tak ať vám RZD opraví ona. Jestli jste udělala chybu vy, vratku daně odečtete v zálohách a bonus napíšete do vyplacených bonusů.

• 26. 3. 2017 17:25

Dana88 (neregistrovaný)

Mockrát děkuji, nakonec jsem se s účetní domluvila a udělá to. Děkuji za pomoc a rady. Dana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).