Re: Dodatečné vyúčtování daně ze záv čin
Viz pokyny:
Dodatečné Vyúčtování se vyplňuje celé, kromě sl. 2 a 11 části I. a kromě části II., tzn. všechny měsíce uvedeného
zdaňovacího období v části I., přičemž u měsíců, u kterých nastala změna, taktéž uvádějte celé hodnoty, nikoliv pouze matematické rozdíly oproti hodnotám uvedeným v původně vyplněném Vyúčtování (rozdíl v hodnotách uveďte do sloupce 10, příslušného měsíce a zároveň i na řádku 13). U dodatečného Vyúčtování vložte volný list s uvedením důvodů, které vedou k podání dodatečného Vyúčtování (§ 141 odst. 5 daňového řádu). Součástí dodatečného Vyúčtování jsou i přílohy, pro které je obsahová náplň.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
31. 3. 2017 13:00
Prosím, můžu se zeptat, Zaměstnanci byla neoprávněně uplatňována sleva na dítě od 9-12/2016. Ukončilo SŠ maturitou. Vyúčtování daně ze závislé činnosti za 2016 je podáno. Chtěla jsem se zeptat jestli musím podat dodatečné vyúčtování ze závislé činnosti 2016 vč. příloh 3 a 4. , nebo se to opravuje jinak? Už jsem se tady na to ptala, někdo píše že ano někdo že ne. A já neví co s tím. Děkuji moc.