Re: cislovani faktur
*** :-)))))))) Tak to je fakt dobré :-))))))) Taková upřímnost je nádherná :-)))))) Dejte třeba jako první čtyřčíslí rok a pak číselnou řadu třeba 3 a pak pořadové číslo faktury. Takže Vaše první faktura by mohla vypadat takhle 2005301. Libí? :-))))))))) ***
Re: cislovani faktur
Upřímnost tady ano, ale proč mi má vidět klient až do žaludku, úplně to chápu :-))) Také je možné každý měsíc začínat novou číselnou řadu (05/01/0001), to se mi osobně zamlouvá, protože se tam dá vždycky ještě něco doúčtovat, když mi nepořádný klient dodává doklady se zpožděním. A uvažuji pro další rok vystavovat faktury tak, že každý klient bude mít svou číselnou řadu :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 10. 2005 22:36
Chci se jeste zeptat. Chci vystavit svoji prvni fakturu. Je dane nejake cislovani ktereho bych se mel drzet?
Jde mi jenom to ze nechci vystavovat fakturu cislo napr. 000001 muse se zacinat treba od 101?
Priznam se, jde mi o to, ze klient nemusi vedet ze je prvni zakaznik:)