Re: Dodateční DAP jen závislá činnost
Aplikace to nepustila špatně - nemůže vědět, zda nebyl druhý z poplatníků, který čerpal daňové zvýhodnění 1 měsíc na první dítě (v tom případě by paní mohla mít 11 měsíců na první a 12 měsíců na druhé).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
12. 4. 2017 14:00
Dobrý den prosila bych o radu, podala jsem daňové přiznání z více příjmů ze zaměstnání, neměla jsem nikde uplatněnou slevu na děti, vyplnila jsem přiznání přes EPO a odeslala datovkou přímo. Nyní mne paní kontaktovala, že mám uvedeny děti ve špatném pořadí, na první nemohu mít 11 měsíců a na druhé 12, ok nevím proč mne ta aplikace neupozornila na chybu ale přepracovala jsem to dle jejích telefonických instrukcí jsem označila dodatečné DAP a vyplnila stejně jako to předtím s tím že jsem děti prohodila a odeslala. Ale když jse to vytiskla vidím že je tam tabulka kde se vyplňují informace k dodatečnému DAP, myslíte, že mi ho paní zas vrátí když ji nemám vyplněnou? Respektive že bude požadovat znovu opravu?