Re: Dodateční DAP jen závislá činnost
Aplikace to nepustila špatně - nemůže vědět, zda nebyl druhý z poplatníků, který čerpal daňové zvýhodnění 1 měsíc na první dítě (v tom případě by paní mohla mít 11 měsíců na první a 12 měsíců na druhé).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 4. 2017 14:00
Dobrý den prosila bych o radu, podala jsem daňové přiznání z více příjmů ze zaměstnání, neměla jsem nikde uplatněnou slevu na děti, vyplnila jsem přiznání přes EPO a odeslala datovkou přímo. Nyní mne paní kontaktovala, že mám uvedeny děti ve špatném pořadí, na první nemohu mít 11 měsíců a na druhé 12, ok nevím proč mne ta aplikace neupozornila na chybu ale přepracovala jsem to dle jejích telefonických instrukcí jsem označila dodatečné DAP a vyplnila stejně jako to předtím s tím že jsem děti prohodila a odeslala. Ale když jse to vytiskla vidím že je tam tabulka kde se vyplňují informace k dodatečnému DAP, myslíte, že mi ho paní zas vrátí když ji nemám vyplněnou? Respektive že bude požadovat znovu opravu?