Re: ABRA - DPH k zahraniční faktuře
Dobrý den,
v ABRA dělám a taky mi to nejdřív dělalo problém,ale teď je to pohoda nebojte.Zadejte : (režim"reverse charge" nebo třístranný obchod) a po uložení Vám to nabídne vystavit doklad reverse charge.Kdyby byl problém, tak mi můžete zítra zavolat a já s Vámi projdu krok za krokem.Jana
Re: Ještě dotaz k Abře
Prosím Vás zkušenou, co děláte v Abře už déle zda byste mi mohla také poradit. Já zase pořád nemůžu přijít na to proč mám rozdíl mezi zůstatkem účtu 13200 a částce, která mi vyjede při zadání stav skladu k datu. Dodací listy jsou napárovány, u záměn jsem již ceny opravila, ale dále už mě nic nenapadá. Děkuji moc
Re: Ještě dotaz k Abře
Nevím jestli to bude Váš případ, já měla podobný problém s účtem 321 a knihou faktur, na hotline mi poradili, ať si zkontroluji účetní zápisy, jestli některý nemám zaúčtovaný "pod čarou" (volba: viditelnost: běžný doklad, jen nad čarou, jen pod čarou). Byto to tím - pokud je zvolen režim pod čarou, zápis se na účtu neobjeví. Jinak můžete taky zkusit dotaz na bezplatnou hotline@aktis.cz, do tří dnů většinou odpověď přijde.
Paní Jana
Děkuji, tak jsem to snad nějak zvládla. Jen mě tam mate jedna věc - naštěstí nemá na nic vliv. (tedy doufám). Při zadávání typu obchodu se vyplňuje země odeslání a země odpočtu DPH. Já jsem vyplnila - země odeslání GB a zemi odpočtu DPH a hlásí mi to nějakou chybu. - jak jste se s tím poprala vy?
Díky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 10. 2005 16:05
Prosím pomoc, mám abru krátce a jsem teď z toho jelen. Mám zahraniční fakturu bez jejich DPH a nevím jak ji mám založit. Pořád mi to někde hlásí nějakou chybu.
Jaký by jste zadali typ obchodu?
Díky za pomoc