Re: Kontrola VZP - doklady
Dobrý den, já taky neměla žádné zkušenosti, tak jsem paní z VZP zavolala a ta mi řekla, co přesně po mě chce, a že to vše stačí poslat mejlem. Chtěla mzdové listy jednotlivých zaměstnanců, kteří jsou u VZP + mzdové údaje všech zaměstnanců od roku 2012-2016. Výslednou zprávu z kontroly pak odeslala do datovky.
Re: Kontrola VZP - doklady
chtějí mzdové listy, prac. smlouvy, přihlášky, odhlášky a přehledy o platbách - tahle kontrola je v pohodě, pokud dojde k nějaké
nesrovnalosti, tak se vše napraví -
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 4. 2017 10:52
Dobrý den,
čeká nás kontrola z VZP. V Oznámení o provedení kontroly stojí, že budou kontrolovat hlavně dodržování oznamovací povinnosti, stanovení vyměř. základů a výše pojistného, dodržování termínu splatnosti, zasílání záznamů o pracovních úrazech.
Přitom dále ve výpisu dokladů, které požadují, jsou pouze jmenovité měsíční přehledy vyměř. zákl. a mzdové listy. Myslíte tedy, že doklady k prac. úrazům, výpisy z banky nebo tak chtít nebudou?
Díky za rady, zatím s kontrolou nemám zkušenost.