Re: Bonus za odebrané zboží-prosím o rad
záleží na tom, jak je udělaná smlouva. setkala jsem se s dvojím (a oboje dle auditorů bylo OK) provedením.
1. kdykoliv po vyčíslení s tím, že je nutné mít dohad v 2016
2. ve smlouvě je uvedeno, že se za uskutečněné považuje den výpočtu a tam tedy po výpočtu a není nutné mít dohad.
Dost záleží jak je to uvedené ve smlouvě.
Re: Bonus za odebrané zboží-prosím o rad
Dobře, děkuji moc radu a ochotu a Váš čas. Podívám se do smlouvy.
Re: Mně to nedá spát-prosím o reakci
Takže ad 1) vystavím fakturu 24.4.17 se DUZP 24.4.17 a se zaúčtováním 321/385 s tím, že dohad bude v r. 2016 385/648? Dodatečné DAP k DPH tedy podávat nemusím?
ad2) jsem zaúčtovala stejně jako ad1), tudíž mám DPH v 2/17 správně? Asi jsem se do toho zamotala.Ještě jednou veliký dík za radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 4. 2017 4:27
Dobrý den, velmi prosím o radu. 1) Dodavatel nám sdělil výši roční odměny za rok 2016 31.3.2017. Máme vystavit fakturu. Prosím s jakým datem zdanitelného plnění mám fakturu vystavit a kdy vlastně odvést DPH? Mám podat dodatečné k DPH za prosinec? 2) Dodavatel poslal ODD s roční odměnou ve 2/17 s DUZP 2/17. Nákladově jsem dala rok 2016, ale uvedla do přiznání k DPH za 2/17. Je to špatně? Děkuji všem za cenné rady.