Re: Chyba
Drahá/ý Pájo,
nemusíš být hned agresivní, chtěl jsem jen poukázat na to, že když jeden paragraf v tomhle, ano jak správně říkáš již starém zákoníku, aktualizovali, tak proč k tomu nedošlo i u toho druhého. Nechci se tady hádat, ale nechápu, proč z tvojí strany ihned přijde takováhle odpověď.
Re: Chyba
>>>Drahá/ý Pájo,
>>>DÍK ZA OSLOVENÍ
>>>nemusíš být hned agresivní, chtěl jsem jen poukázat
>>>naTO JSEM NECHTĚL BÝT
>>>to, že když jeden paragraf v tomhle, ano jak správně
>>>říkáš již starém zákoníkuNEJDE O STARÝ ZÁKON, ANÓBRŽ ZRUŠENÝ A TO JE ROZDÍL, aktualizovali, tak proč k
>>>tomu nedošlo i u toho druhého.
ASI PROTO, ŽE BYL ZRUŠENÝ,NE
Nechci se tady hádat,
>>>ale
>>>nechápu, proč z tvojí strany ihned přijde takováhle
>>>odpověď.
>>Mě to naopak od Páji takhle v neděli v poledne
>>pobavilo.
>>Hned jsem si představila tazatele v duchu jedné
>>hlášky
>>z reklamy na nejmenovaný bankovní dům :-).
>
>Jasně, nepopírám, že to je vtipný, ale zároveň trošku
>ofenzivní,
TAK SI TO TAK NEBERTE, TO NEBYLA ŽÁDNÁ OFENZÍVA NA KUIRSKÉM OBLOUKU, JEN SRANDA tak jsem se na to rozhodl odpovědět. :D
TO JE PODSTATA DISKUZE,
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 4. 2017 10:39
Ve vašem zákonu: Zákon č. 65/1965 Sb., zákoník práce; § 236 Dohoda o provedení práce, se nachází chyba:
Dohodu o provedení práce může zaměstnavatel s fyzickou osobou uzavřít, jestliže předpokládaný rozsah práce (pracovního úkolu), na který se dohoda uzavírá, není vyšší než 100 hodin. Do předpokládaného rozsahu práce se započítává také doba práce konané zaměstnancem pro zaměstnavatele v témže kalendářním roce na základě jiné dohody o provedení práce; vláda může stanovit nařízením, v kterých výjimečných případech se do předpokládaného rozsahu práce tato doba nezapočítává.
Správné znění:
§ 75
Dohoda o provedení práce
Rozsah práce, na který se dohoda o provedení práce uzavírá, nesmí být větší než 300 hodin v
kalendářním roce. Do rozsahu práce se započítává také doba práce konaná zaměstnancem pro
zaměstnavatele v témže kalendářním roce na základě jiné dohody o provedení p