Re: Dodatečné přiznání k DPH - oprava
Omlouvám se za chybu a upřesňuji šlo o ř. 10 a ř.43 - režim pdp (jsem v postavení odběratele) , ale iniciativně jsem podala i dodatečné přiznání k DPH a FU požaduje vyplnit řádek 10 a 40 a ve výši základu daně správného DIČ. Storno chybného tam vůbec nemá být uvedeno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 4. 2017 9:29
Dobrý den, moc prosím o Váši radu. V přiznání DPH za listopad došlo k chybně uvedenému DIČ u dodavatele v režimu pdp. FU mě zatím nevyzvalo k opravě , tuto tedy činím na základě vlastní iniciativy. Prosím, jak se oprava projeví v přiznání DPH. Kontrolní hlášení podávám ve správném znění , tedy vyřadím původně uvedeného dodavatele a nahradím novým. U DPH se mi oprava projeví na řádku 40 , ale vzhledem k tomu ale že stornuji původní špatně uvedeného dodavatele a nahrazuji novým uvedu v ř.40 a tedy i v celém přiznání nuly. Děkuji za pomoc.