Re: Uplatnění dph v roce 2017 z faktury
Já jsem se nikomu nevysmíval, jen jsem se zeptal.
Ale upřímě nechápu, jak se může účetní ptát, kdy může upltnit nárok na odpočet DPH a kdy se stává výdaj daňově uznatelným v DE. To jsou podle mě elementární znalosti, ve kterých může chybovat podnikatel, který si vede DE sám.
Ale jinak se klidně vztekejte, já osobně si myslím, že ale mnohem prospěšnější je trochu sebereflexe a ochoty připustit si jádro problému...
Re: Uplatnění dph v roce 2017 z faktury
Jakou dobrou radu jsem dostala???? Od Vás rozhodně žádnou....a vy jste jako kdo.....mluvčí pana Ondřeje....myslím, že stačilo, že odepsal on, reagovala jsem na jeho zprávu, vaší rozhodně ne.
Tuto debatu končím, na toto opravdu nemám čas ani náladu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 4. 2017 12:53
Dobrý den,
potřebovala bych radu ohledně nezaúčtované faktury z roku 2016. Omylem jsem zařadila fakturu z roku 2016 do roku 2017. Jsem čtvrtletní plátce dph a vedu daňovou evidenci. Mohu si dph nyní v přiznání v 1.Q2017 uplatit? A do nákladů si fakturu mohu taky dát v roce 2017?
Moc děkuji,