Re: ELDP a pracovní úraz
Tak máte v roce 2017 něco špatně nastavené nebo má příjem ze kterého se platí SP. Dny nemoci z důvodu pracovního úrazu jsou ve vyloučené době. Nebyly by ve vyloučené době pouze v případě, že by nemoc trvala celý měsíc a v tomto měsíci by byl příjem ze kterého by se odvádělo SP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
27. 4. 2017 14:27
Dobrý den,
chtěla bych prosím poradit, jak vyplnit ELDP. Zaměstnanec pracoval od 1.1. a dne 8.12.2016 se mu stal pracovní úraz, v ten den odpracoval 7 hodin (8-hodinová prac.doba) Pracovní neschopnost trvá dosud. V měsíci prosinec i v další měsíce mu vyplácíme náhradu za ztrátu na výdělku. Program mi vyplnil vyloučené doby 23 dní, podle mne by tam neměla být žádná, když mu vyplácíme tu náhradu, nebo se pletu? Mám takovou situaci poprvé a nevím si rady.
Všem moc děkuji