Re: předčasné ukončení studia
Hezké ráno, paní Jasná, prosím můžete mi vysvětlit proč potřebuji i potvrzení o ukončení studia? Přece když se dneska rozhodnu, že už studující dítě nechci uplatňovat, tak nemusím mzdové účetní dokládat proč. Také přece za správnost údajů by měl nést zodpovědnost zaměstnanec, takže pokud ten to nenahlásí včas, tak se to účetní nemusí ani dozvědět. Děkuji
Re: předčasné ukončení studia
děkuji za odpověď a je velký problém , pokud na papíře o ukončení není datum, protože potom už musím věřit stejně jen tomu co mi oni řeknou a prosím je správně, že uplatním naposledy v měsíci dubnu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 4. 2017 7:45
Dobrý den, prosím o radu, syn zaměstnance studoval v 1ročníku VŠ, nyní mi zaměstnanec volal, že syn ukončil k 10.4., když jsem po něm chtěla papír od školy o ukončení, tak mi řekl, že syn má papír o ukončení bez datumu a na studijním mu řekli ať bere datum kdy tam za nimi došel, musíme jako zaměstnavatel mít papír o ukončení založený nebo stačí pouze podpis v daň prohlášení? Daňové zvýhodnění uplatním naposledy za měsíc duben že ano?
děkuji za odpověď