Re: předčasné ukončení studia
Hezké ráno, paní Jasná, prosím můžete mi vysvětlit proč potřebuji i potvrzení o ukončení studia? Přece když se dneska rozhodnu, že už studující dítě nechci uplatňovat, tak nemusím mzdové účetní dokládat proč. Také přece za správnost údajů by měl nést zodpovědnost zaměstnanec, takže pokud ten to nenahlásí včas, tak se to účetní nemusí ani dozvědět. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 4. 2017 7:45
Dobrý den, prosím o radu, syn zaměstnance studoval v 1ročníku VŠ, nyní mi zaměstnanec volal, že syn ukončil k 10.4., když jsem po něm chtěla papír od školy o ukončení, tak mi řekl, že syn má papír o ukončení bez datumu a na studijním mu řekli ať bere datum kdy tam za nimi došel, musíme jako zaměstnavatel mít papír o ukončení založený nebo stačí pouze podpis v daň prohlášení? Daňové zvýhodnění uplatním naposledy za měsíc duben že ano?
děkuji za odpověď