Re: potvrzení úřad práce a sjednaný krat
Podle mne jestli byla její týdenní pracovní doba 10 hodin, tak bych počítala s týdenní pracovní dobu 10 hodin.
"Průměrný hodinový výdělek zaměstnance se vynásobí týdenní pracovní dobou zaměstnance a koeficientem 4,348, který vyjadřuje průměrný počet týdnů připadajících na 1 měsíc v průměrném roce"
U zaměstnanců, kteří mají např. hodně hodin přesčasů se taky neberou skutečně odpracované hodiny, ale stanovená týdenní pracovní doba.
Re: potvrzení úřad práce a sjednaný krat
Děkuji za odpověď , ve výpočtu se píše o stanovené / sjednané/ týdenní pracovní doby a NE o odpracované. V tom máte pravdu.
Jen jsem nechtěla zaměstnankyni ošidit, protože mzdu měla kolem 8000Kč a když to propočtu na 10 hodin v týdnu tak je to polovina 4500,-Kč.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 5. 2017 16:19
Dobrý den, klient sjednal se zaměstnankyní úvazek na 10 hodin týdně.
Ale většinou pracuje 20 hodin v týdnu. Nyní paní odchází a já jsi nejsem jistá při potvrzení na ÚP jak budu postupovat. Výpočet 4,348 * 5 dní *???10 hodin co má sjednáno v pracovní smlouvě? nebo hodiny musím přepočítat.
Děkuji Petra