Re: dovolená z inulého roku
Tak to jsme na tom stejně a my účetní s tím nic neuděláme. Vím, že některé firmy to dělají tak, že vykážou v docházce dovolenou a ve skutečnosti chodí do práce. A odpracované hodiny ve dnech dovolené se zaplatí bokem na ruku.
Při kontrole z IP hrozí pokuta, kterou zaplatí firma, ne mzdová účetní, takže už jsem nad tím zlomila hůl, zbytečné se rozčilovat.
Re: dovolená z inulého roku
U bývalého zaměstnavatele jsem mívala běžně u projektantů 45-60 dní dovolené. A to měli ročně 20 dní... Jen pro svůj klid jsem co čtvrt roku obesílala mailem zodpovědné osoby se zůstatky dovolené jejich oveček a se sankcemi. Ale nedělo se nic.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 5. 2017 9:19
Prosím Vás, jak se mám jako mzdová zachovat v případě, když nemají zaměstnanci vybranou loňskou dovolenou, nemyslím tím dělnické profese, ale THP a majitelé. Nedělá to pár dnů, ale někteří z nich mají třeba CELOU nevybranou dovolenou z minulého roku + nová. Jsou to šílená čísla. Opakovaně jsem vedení říkala, že se dovolená musí vybrat na odpočinek a že jsou za to pokuty, ale neřeší to. V létě nemáme celozávodní dovolenou 14 dní, ale pouze týden a to ještě tak, že stejně sklady a kanceláře jedou, takže není firma zavřená. Tím pádem se zaměstnanci střídají a někteří dva týdny v kuse nemají. Jak to můžu řešit, když vedení o tom ví, ale nechce to řešit? Nakázat dovolenou jim nemůžu.
Děkuji Vám za rady Jarka