Re: prodej neodepsaného majetku
U daňových odpisů to je tak, jak píšete, ale nesedí mi ta výše odpisů za 7 měsíců. Při 36 měs. rovnoměrně, je měsíční odpis 331982/36*7=64.552.
Re: prodej neodepsaného majetku
Jé já už to vidím já tam totiž dala špatnou pořizovací cenu ta je 155660 kč -
moc se omlouvám - řeším ještě jeden odpis a koukla jsem se na špatnou poznámku , - tohle je SW v pořizovací ceně 155660 kč - 36 m odpis, vychází mi - že nuplatníme tedy jeden měsíc červenec v částce 4323 a to bude zůstatková cena.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
27. 6. 2017 8:41
Dobrý den,
prosím o radu v roce 2008 jsme koupili SW za 331982 kč, zařazen 22.10.2008. odpisová skupina 2 rovnoměrný odpis po dobu 36 m. Nyní jsme SW prodali dne 21.6.2017, jestli dobře počítám tak letošní odpis by měl být za 7 měsíců v částce 30264 kč , ale prodali jsme o měsíc dřív. ZC bude tedy jen ten 1 měsíc ?? Děkuji moc - mám pohodu - majetek tam mám zaevidovaný, ale nevím při vařazení jaké procenta použít.