Re: Chybějící vstupní prohlídka
To mne trochu překvapuje. Poslední informace z ministerstva zdravotnictví, kterou mám, je, že jednatelé jsou nuceni se podrobit lékařské prohlídce pouze v případě, kdy jsou současně v pozici zaměstnance. Takže jednatelů bez pracovně právního vztahu by se prohlídky týkat neměly. Nebo mi v mezidobí něco ušlo?
A proč se ptáte zde ? To se snad musíte zeptat toho lékaře, ne ? Osobně se domnívám, že to neudělá. Udělá prohlídku se současným datem.
K tomu nikoho ani nechci nutit. S aktuálním datem bude stačit. Spiíš jsem se chtěla zeptat jestli i když je to pozdě můžu do formuláře zatrhnout žádanku o prohlídku vstupní nebo to klasifikovat jinak jako mimořádnou nebo periodickou? Díky. Jinak ve všem ostatním zaměstnancům vycházíme vstříc a máme dle kontrol v pořádku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 6. 2017 9:52
Dobrý den,
Lze zpětně doplnit vstupní prohlídku i několik roků zpětně? Od bývalé účetní mám pokyn že se to týká jen rizikových prací ( ne kancelářských a práce na prodejně). Zaměstnance určitě na tuto prohlídku pošleme a uhradíme poplatek. Myslíte, že bude lékař ochotný to takto doplnit?
Prosím nenadávat, vím že jsme udělali blbost a máme nejlepší vůli to napravit.
Díky moc