Re: Chybějící vstupní prohlídka
To mne trochu překvapuje. Poslední informace z ministerstva zdravotnictví, kterou mám, je, že jednatelé jsou nuceni se podrobit lékařské prohlídce pouze v případě, kdy jsou současně v pozici zaměstnance. Takže jednatelů bez pracovně právního vztahu by se prohlídky týkat neměly. Nebo mi v mezidobí něco ušlo?
A proč se ptáte zde ? To se snad musíte zeptat toho lékaře, ne ? Osobně se domnívám, že to neudělá. Udělá prohlídku se současným datem.
K tomu nikoho ani nechci nutit. S aktuálním datem bude stačit. Spiíš jsem se chtěla zeptat jestli i když je to pozdě můžu do formuláře zatrhnout žádanku o prohlídku vstupní nebo to klasifikovat jinak jako mimořádnou nebo periodickou? Díky. Jinak ve všem ostatním zaměstnancům vycházíme vstříc a máme dle kontrol v pořádku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
28. 6. 2017 9:52
Dobrý den,
Lze zpětně doplnit vstupní prohlídku i několik roků zpětně? Od bývalé účetní mám pokyn že se to týká jen rizikových prací ( ne kancelářských a práce na prodejně). Zaměstnance určitě na tuto prohlídku pošleme a uhradíme poplatek. Myslíte, že bude lékař ochotný to takto doplnit?
Prosím nenadávat, vím že jsme udělali blbost a máme nejlepší vůli to napravit.
Díky moc