Re: pracoval v době nemoci
Dobrý den, děkuji za vaše názory. Volala jsem na OSSZ. Prý je v pořádku, že nastoupí v den ukončení PN na noční, nemocenskou za poslední den dostane od OSSZ pokrácenou. Vysloveně jsem se ptala na porušení léčebného režimu a nepotvrdila to.
Pamatuji si hodně dozadu,ca rok 2004, že by tento případ byl posuzován jako poručení léč.režimu. Výklady sociálky se myslím změnily.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 7. 2017 9:28
dobrý den, mohu se vás optat? Zaměstnanec marodil přes měsíc, měl ukončenou PN 28..6., ten den nastoupil na noční směnu a odpracoval 6 hodin, na PN jsem to napsala, ale jak zadám do systému - nemoc do 27.6. nebo nemoc do 28.6. s tím, že ten den 28.6. pracoval 6 hodin. Jak to zadáváte vy? Mám za to, že když po část dne pracoval, měl by být ten den ve vyloučených dobách pro přílohu PN pro další nemoci ano?
Takže bych měla volit ten druhý způsob do 28.6. s tím, že 6 hod. odpracoval ...? děkuji