Re: příspěvek na pripojistění zaměstnanc
Penzijní připojištění - u zaměstnance měsíčně do výše 5% z vyměřovacího základu pro sociální pojištění, co je nad 5%, musí se zdanit zaměstnanci daní z příjmu. Pro zaměstnavatele - tam čekám na celý rok a co je nad 3% z vyměřovacího základu pro sociální pojištění, musí jít ven z daňových nákladů.
U životního pojištění - do daňových nákladů si může zaměstnavatel dát max. částku 8.000,- Kč ročně na jednoho zaměstnance, pro zaměstnance je od daně z příjmu osvobozena částka do 12.000,- Kč ročně. Smlouva musí být uzavřena mezi zaměstnancem jako pojistníkem a zároveň pojištěným a pojišťovnou, platí 2 x 60, tj. výplata pojistného musí být sjednána až po 60-ti kal. měsících a nejdříve v roce, kdy zaměstnanec dosáhne 60-ti let.
Je to "zhruba", H.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 10. 2005 9:50
Vazeni, mam nekolik dotazu,
chceme zamestnancum prispivat na duchodove pojisteni - zivotni a penzijni, pojistovacka uzavrela smlouvy se zamestnanci s tim, ze jim budeme prispivat mesicne castku 666,-Kc - coz je maximalni hranice 8000,- za rok, kterou si muze firma uplatnit jako naklad. Ovsem vsude ctu, ze nakladem firmy je castka maximalne 3% z rocniho vymerovaciho zakladu na soc. pojistne?
Mam zamestnance, ktery mel rocni zaklad 127228 KC - tedy 3% jsou 3816,-Kc.
Kdybych mu mesicne prispival 666,- tak rozdil mezi 8000-3816 nemuzu uplatnit u tohoto zamestnance jako naklad?
Jsem z toho nejaky popleteny, pojistovacka tvrdi, ze si tech 8000 tisic muzu uplatnit ale to se mi nechce verit.
Muzete mi prosim rici, jak je to spravne?
Moc dekuji
Karel